Coaching

Coaching – Traject

De lengte van het coach traject is afhankelijk van je vraag. Meestal hebben we ongeveer vier tot zes gesprekken nodig. We starten met een kostenloze en vrijblijvende intake, waarin we jouw vraag onderzoeken en wat je wil bereiken. Als er vertrouwen is maken we concrete afspraken over de invulling van het traject. Tussentijds (meestal na het derde gesprek) evalueren we.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op.


Coaching – Eenmalig sparren

Heb je een dilemma, idee of uitdaging waar je zelf even niet uit komt? Vaak helpt een frisse kijk op de zaak en geeft waarneming vanuit een ander perspectief weer energie of nieuwe inzichten om zelf mee verder te gaan. Deze opzet start met een telefonische intake en wordt gevolgd door een sessie van 1,5 à 2 uur.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Coaching – Pay it Forward

Een op de zeven coach trajecten bied ik aan via het concept Pay it Forward, oftewel ‘geef het door’. In deze opzet vraag ik jou geen vergoeding voor mijn werk. In plaats daarvan vraag ik jou om iets goeds, moois of leuks voor iemand anders te doen met de vraag om dat ook weer door te geven.

Het tarief is Euro 0,- (intake gesprek en 3 afspraken)

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Mail me dan jouw motivatie, vraag en wat jij wil doorgeven (kristja@yourlines.nl).


Coaching – In Company

Ook is het mogelijk afspraken te maken om jou of je medewerkers te coachen bij het maken van keuzes ten aanzien van een volgende functie. Je kunt tevens bij mij terecht als jij of je team effectiever wil zijn bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën, bij het maken van plannen of bij het doorvoeren van veranderingen.

Het tarief is afhankelijk van jouw wensen ten aanzien van de invulling van een traject of samenstelling van een programma. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent.

Wil je meer over een van deze mogelijkheden weten? Neem gerust vrijblijvend contact op.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

– Albert Einstein