Wie ben ik?

Mijn naam is Kristja Terwiel; Your Lines is mijn bedrijf voor coaching en creatieve ontwikkeling.

Kristja Terwiel

Your Lines is ontstaan toen ik me in 2014 realiseerde dat ik wilde ervaren hoe het is om professioneel ècht mijn hart te volgen. Ik begon toen aan een persoonlijke ontdekkingsreis en leerde meer over wat ik wil en zag gaandeweg waar mijn talenten, ambitie en passie samenkomen. Zo verruilde ik marketing in het bedrijfsleven voor het zelfstandig werken als coach en het faciliteren van creative processen. In deze rollen kan ik dichter bij mezelf staan en mijn creativiteit, intuïtie en open mind voor jou inzetten. Ik geloof dat ‘All souls are meant to shine’.

Vrijheid, openheid, respect en authenticiteit zijn voor mijn belangrijk. Ik werk intuïtief en creëer graag helderheid en overzicht. Zo maak ik inzichten graag visueel en laat ik je dingen fysiek ervaren en voelen. Mijn manier van coachen is onderzoekend, aanmoedigend, indien nodig confronterend, praktisch en resultaatgericht. Ik kan me goed in anderen inleven en ben een prettige gesprekspartner.

Lees meer over mijn visie op coaching bij find and follow.

Methoden en technieken

In gesprekken combineer ik diverse Coach methoden en technieken, zoals NLP, Transactionele Analyse en Voice Dialogue, ik werk graag oplossingsgericht en met visualisaties. Mijn coach toolbox is verrijkt met inzichten en oefeningen uit creatieve vakgebieden, zoals de Creatiespiraal, Design Thinking en The Artist’s Way.

Opleidingen en werkervaring

Na een jaar Kunstacademie in Italië en het afronden van de studie Bedrijfs Economie in Groningen, werkte ik ruim tien jaar in diverse marketing functies in het bedrijfsleven (o.a. INREV, ING, Philips). Internationale ervaring heb ik gedurende 7 jaar opgedaan tijdens het wonen en werken in Singapore, Hong Kong en Stockholm. In Nederland behaalde ik daarna het diploma tot Coach bij ICM (NOBCO accreditatie op practitioner niveau). Sinds 2014 volg ik de opleiding voor intuïtieve waarneming Extra Kommunicatieve Vaardigheden.

Lees meer over mijn ervaring op LinkedIn.

Wil je graag meer horen? Neem vrijblijvend contact op.


“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away”

– Pablo Picasso

logo-stir

Geregistreerd als Erkend Coach